Jak zrobić pastę z makreli?

0 głosów
6 wizyt
pytanie zadane 28 października 2015 w Kuchnia przez użytkownika Judyta
Część ! Szukam sprawdzonego przepisu na pastę z wędzonej makreli - napisze ktoś ?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 13 kwietnia 2016 przez użytkownika Weronika (12,880)

Składniki: wędzona makrela, 4 ogórki kiszone, 1 duża cebula sól, pieprz, majonez.

Przygotowanie : obieramy rybę, wyjmujemy samo „miesko” i siekamy na tatar (można wykorzystać blender lub robota kuchennego i drobno zmielić). Ogórki i cebule kroimy w drobniutką kostkę i mieszamy z rybą doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Można również dodać łyżkę majonezu. Pasta nadaje się do jedzenia widelcem jak również np. na kanapki.  

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 8 wizyt
pytanie zadane 28 października 2015 w Kuchnia przez użytkownika Ilona
0 głosów
1 odpowiedź 6 wizyt
pytanie zadane 27 października 2015 w Kuchnia przez użytkownika Aneta
0 głosów
1 odpowiedź 16 wizyt
pytanie zadane 3 września 2015 w Kuchnia przez użytkownika Ona
0 głosów
1 odpowiedź 10 wizyt
pytanie zadane 25 sierpnia 2015 w Kuchnia przez użytkownika Marysia
0 głosów
1 odpowiedź 13 wizyt
pytanie zadane 5 stycznia 2016 w Kuchnia przez użytkownika Paulina

...